O NAMA

O NAMA

Dobrodošli u Hotel Prime, porodični hotel ušuškan u srcu Vračara. Udaljen svega 15 minuta hoda od Hrama Svetog Save, Prime predstavlja jedinstveni smeštaj u Srbiji nudeći gostima čak 34 apartmana na jednom mestu.


Iako je prvenstveno zamišljen kao porodični hotel, zbog svoje lokacije koja nudi mir i tišinu u samom centru grada, Prime je idealan izbor i poslovne ljude. Hotel raspolaže sa 39 moderno uređenih i komfornih smeštajnih jedinica. Pored 5 dvokrevetnih soba i imamo čak 34 prostrana i kompletno opremljena apartmana, što nas čini jedinstvenim ne samo u Beogradu, već i u celoj Srbiji. Svaki apartman raspolaže i sopstvenom čajnom kuhinjom. Sve sobe i apartmani poseduju balkon. Hotel raspolaže i malim privatnim parkingom.

Gotovo sve najznačajnije beogradske znamenitosti nalaze se na najviše pola sata hoda od hotela: Hram Svetog Save, Trg Slavija, park Tašmajdan, Crkva Svetog Marka, zgrada Narodne Skupštine, Trg Republike, Narodno pozorište i Narodni Muzej, kao i čuvena Knez Mihailova ulica. U neposrednoj blizini hotela nalazi se Beogradsko Dramsko pozorište, pozorište Puž za najmlađe, sportski centar Vračar unutar koga se nalazi zatvoreni bazen, kao i mnoštvo restorana i kafića u kojima možete uživati u ukusnim domaćim i internacionalnim specijalitetima.

Naša kvalitetna usluga i ljubazno osoblje koje vam je na raspolaganju 24h, učiniće da se u našim sobama i apartmanima osećate prijatno i opušteno. Kao kod kuće.

Odaberite Hotel Prime i uverite se i sami u našu vrhunsku uslugu. Sa zadovoljstvom očekujemo da vas ugostimo i da vaš boravak u Beogradu učinimo nezaboravnim.