SOBE I APARTMANI

U ponudi imamo 5 dvokrevetnih soba, 23 sa jednom spavaćom sobom i 11 apartmana sa dve spavaće sobe.

Apartman sa jednom spavaćom sobom

Prostrani apartman modernog dizajna, ukupne kvadrature 35 m2, namenjen je za najviše 4 osobe. Ovaj apartman se sastoji od jedne spavaće sobe, kupatila i dnevnog boravka u kojem se nalazi sofa na razvlačenje i opremljena čajna kuhinja. Svaka soba poseduje klima-uređaj, direktnu telefonsku liniju, Wi-Fi, Flat TV i balkon. Kupatila su moderno opremljena, sa tuš kabinom, fenom za kosu, peškirima i higijenskim priborom.

REZERVIŠI

Apartman sa dve spavaće sobe

Prostrani apartman modernog dizajna, ukupne kvadrature 45 m2, namenjen je za najviše 6 osoba. Ovaj apartman se sastoji od dve spavaće sobe, kupatila, dnevnog boravka u kojoj se nalazi sofa na razvlačenje, kao i izdvojene čajne kuhinje.Svaka soba poseduje klima uređaj, direktnu telefonsku liniju, WIFI, Flat TV i balkon. Kupatila su moderno opremljena, sa tuš kabinom, fenom za kosu, peškirima i higijenskim priborom.

REZERVIŠI

Standard sobe

Moderano dizajnirana soba ukupne kvadrature 25m2, namenjena je za maksimalno 2 osobe. Naša standard soba se sastoji od jedne spavaće sobe i dnevnog boravka u kojoj se nalazi sofa. Svaka soba poseduje klima uređaj, direktnu telefonsku liniju, WIFI, Flat TV i balkon. Kupatila su moderno opremljena, sa tuš kabinom, fenom za kosu, peškirima i higijenskim priborom.

REZERVIŠI